DESPRE NOI & ECHIPA

EVENIMENTE REUSITE

Cum altfel  am putea incepe daca  nu cu sonorizarea .acest hobby care s-a tranformat  in Afacere..Sa incepem cu o mica istorie…In anul 1986 am avut 2 boxe  din Polonia  Unitra  si  un casetofon  din URSS, magnetofon  si ma duceam pe la petrecerii  din facultate si pe acasa….dupa  ani1990 am ajuns la liceu  am cumparat doua boxe din targ Vitan si  un dublu radio casetofon   SHARP  , am fost   DJ  liceului timp de 4 ani,iar in weekend  DJ  pe la diverse petrecerii ale liceului,luminile( confectionat personal din revista ELECTRONICA) erau  facute din becuri normale ,vopsite cu oja si pentru joc era montat un startar de neon…..iar dupa 1990 am cumparat  din Cluj joc de lumini profesional cu lampa de 200 w.Statie de putere ,boxe pasive,microfon fir .

.In anul 1994  am inceput sa organizez evenimente( cu un coleg care se ocupa deja PARTYRENT ), cu aranjamente decoratiuni (baloane ,huse scaun etc) precum si sonorizare.( cu echipamente din aceea vreme – CD -DJ – CD-URI -STATIE DE PUTERE -BOXE PASIVE ETC) Pana in anul 2000 .

.In anul 2000 ma-m directionat decat spre DJ –SONORIZARE asta am facut timp de 8 ani  ,timp in care am mixat si in CLUB   ,am remixat o melodie in care s-a difuzat la radio,am mixat in deschiderea unor personalitati publice , iar in anul 2008 ,dupa trecerea aniilor tot mai multi clienti imi cereau diverse lucruri…decoratiuni…huse..flori…invitati..etc  atunci am decis  sa inviintez o firma(SC SIENSII SRL),  sa organizez evenimente ceea ce am inceput din anul 2008,l-a inceput  am inceput  cu un nume DJ SIOUX dupa anumita perioada am zis ca e mai bine sa gasesesc  un alt nume comun .

Firma am numit -o SC SIENSII SRL. si de aiceea   DJ SIENSII(trib de dacii liberi ). (https://ro.wikipedia.org/wiki/List%C4%83_de_triburi_dacice) si pana anul 2016  am mers pe titulatura   DJ SIENSII   cu site –ul  www.djsiensii.ro  ,iar in anul  2017 am decis s-a  fac un brand  EVENTSIENSII   www.eventsiensii.com ,iar  in anul 2017 cu pasi timizi dar cu experienta  FIRMA DE ORGANIZARI EVENIMENTE    EVENTSIENSII . Intre timp am extins si am adus colegi noi im echipa DJ NELU , DJ NICK , DJ JOHNNY ,DJ GIC

COLABORARI FOTO-VIDEO – RESTAURANTE – ECHIPE EVENIMENTE

Colaborari cu trupa de dans HAPPY DANCE

(http://www.happy-dance.ro),( de peste 8 ani ) – ANIMATIE – DANSATORI -HOSTESS – MASA PLIMBAREATA

Colaborari restaurante

XANADU ( https://xanadurestaurant.ro)

AMADA BALLROOM ( https://amadaballroom.ro)

CASA -ADAM ( https://www.casa-adam.ro)

LUNA EVENT – Bulevardul Basarabia nr 256, București

LINKURI PARTENERI